foto carverFitness is een uitstekende training voor het vergroten van de kracht en het verbeteren van de conditie van hart- en bloedvaten. De manier van trainen bepaalt wat je bereikt. De training bestaat uit een warming-up, een kracht- en uithoudingsvermogentraining volgens een bepaald schema en een cooling-down.
We hebben speciale programma‚Äôs gemaakt voor diverse doelstellingen. Zo kun je werken aan je uithoudingsvermogen, kun je vet verbranden of kracht vergroten. Er zijn schema’s voor jeugd t/m 18 jaar en voor senioren. Is er geen schema voor jouw doelstelling? Dan maken we dat.

Zo maken we regelmatig schema’s voor mensen die na een bezoek aan de fysiotherapeut, komen herstellen van blessures, operaties of andere aandoeningen.

Na enkele trainingen onder begeleiding raak je gewend aan de oefeningen, de werking van de apparaten en onze sportstudio. Je kunt dan al aardig zelfstandig aan je eigen programma op je eigen dag en tijd werken. Er is altijd een instructeur in de zaal aanwezig om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

De trainingen zijn altijd onder deskundig toezicht, waardoor eventuele fouten in de uitvoering van de oefening gecorrigeerd kunnen worden. Je kunt trainen zolang je wilt. Je inzet bepaalt je vooruitgang. Samen met onze instructeurs helpen we je met het behalen van je doelstellingen